Untitled photo
Untitled photo

Algemene voorwaarden

Elke fotograaf zal zijn eigen regels en tarieven erop nahouden, wat dat betreft vormt BWCpictures geen uitzondering. Bij mij verschillen ze zelfs bij elke opdracht: Een evenement is iets anders dan een artikel voor een magazine en een familieportret heeft weer een hele andere insteek dan theaterregistratie of bedrijfsreportage.

Ik heb als uitgangspunt dat we beide een prettig gevoel aan de opdracht moeten overhouden, zowel tijdens het uitvoeren als over het resultaat achteraf. Daarbij hoort een eerlijke communicatieve samenwerking en duidelijke afspraken over wat u mag verwachten. De prijs vloeit daaruit als vanzelf voort tijdens de voorbespreking.

Als fotograaf werk je soms voor opdrachtgevers waarbij eisen, budget en voorwaarden door de opdrachtgever al helder zijn opgesteld, bij particuliere opdrachten hebben we vaak met een telefoontje alles al helder. Indien gewenst ontvang je vooraf een nette kosteloze offerte met de afspraken omtrent de tarieven, een schatting van de eindprijs, aantal foto's, levertijd en evaluatiemomenten.

Gelukkig is er nog nooit een opdracht geweest waarbij ik de voorwaarden achteraf bij moest zoeken. Maar mochten er, ondanks onze afspraken, ooit geschillen ontstaan, dan hoop ik dat we er op basis van onderstaande algemene voorwaarden, waar ik me op mag beroepen middels lidmaatschap van branchevereniging DuPho, alsnog samen uitkomen.

Ik werk tenslotte, alle voorbereidingen ten spijt, met gevoelige apparatuur, rijd in een auto over Nederlandse snelwegen en ben maar een mens. ;-)

Download hier de Algemene Voorwaarden vanaf de website van DuPho


Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In