Untitled photo

Voorstelling 17 april (11:00)

Beste bezoeker van de zondag-voorstelling van 11:00

Ik heb de drie voorstellingen vanuit verschillende standpunten gefotografeerd in de hoop:
- een mooi compleet verslag te bieden van de prachtige dansvoorstellingen
- en iedere ouder en deelnemer een dierbare herinnering te geven aan zijn of haar rol hierin

De voorstelling op zaterdag van 13:30 is gefotografeerd vanuit midden in de zaal. Om 16:30 is voornamelijk vanuit linksvoor het podium gefotografeerd, zodat ook wat andere kindjes op de voorgrond konden komen. En op zondag is vanuit de andere hoek gefotografeerd, en ook vanaf het midden, aangezien er wat andere kindjes aan de voorstelling deelnamen.

Van deze voorstelling op zondag zijn ruim 300 foto's geselecteerd die een impressie geven van wat de kinderen die ochtend hebben neergezet.

Voor slechts 15 euro heb je de gelegenheid alle foto's van alle drie de dagen samen te bestellen. Als bonus ontvang je hierbij de foto's van generale en try-out op vrijdag. Het bestellen van alle foto's van enkel deze voorstelling kost € 5,00. Kijk hiervoor op www.bennienhuis.nl/Schetsboek

Hieronder vindt je een impressie van de voorstelling van de zondagmorgen. Ver het complete overzicht of voor het bestellen van 1 of meer specifieke foto's als download of op papier, klik dan hier

"Uit respect naar de fotograaf en om in de toekomst prachtige foto's aan te blijven bieden, vraagt Dans & Balletstudio Geraldine nadrukkelijk om geen kopieën of schermafdrukken te maken."
Reacties: (login met facebook of google+ account)

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In