Untitled photo

Keuze uit vele thema's en toepassingen

Een verhuizing naar een nieuw pand of nieuwe indeling van de afdeling bieden vaak mogelijkheden om ook iets aan de sfeer van de werk- of openbare ruimten te doen. Een mooi beeld inspireert daarbij een beeldenreeks creëert een sfeer en uitstraling. Vele kantoorruimten blinken niet uit door sfeer. Toch brengt u er een groot deel van uw tijd door. Is het niet veel fijner als u even van de PC opkijkt en telkens opnieuw verrast wordt door een mooie foto ter afleiding of inspiratie?

Aankleding BOZ Eindhoven (12)

BWCpictures beschikt hiervoor uit honderden reeds genomen foto's, van herkenbare plekken tot abstracte beelden. Maak een keuze uit een van de vele afbeeldingen uit de Archief-pagina. We gaan samen op zoek naar de afwerking en presentatie die past binnen uw budget en gewenste uitstraling. En geloof me: Er is veel mogelijk tegenwoordig en het wordt steeds betaalbaarder.

Ook het maken van foto's in opdracht voor het bedrijf rond een bepaalde thematiek is zeker mogelijk. We spreken een termijn af waarbinnen het beeld gemaakt moet zijn, en BWCpictures neemt de begeleiding en afwerking op zich, zodat u zich alleen met de huismeester erover hoeft te bekommeren hoe de werken op te hangen.


Powered by SmugMug Owner Log In