Untitled photo

Bedrijfsreportages: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het aanbod op het gebied van de bedrijfsreportages is divers en bestaat onder andere uit de fotografie van activiteiten op de werkvloer of bij de klant, portretten voor smoelenboek, verslaglegging van open dagen, workshops, beurzen, conferenties of personeelsfeesten. Alles zowel geschikt voor inrichting van uw website, social media of andere publicaties.

Conferentie gemeentesecretarissen TADP (10)

Wat is kenmerkend voor de onderneming? Kracht, dynamiek, persoonlijkheid, vertrouwen, samenhang? Het zijn steekwoorden waar we vooraf over kunnen brainstormen alvorens de eerste foto wordt gemaakt.

Telkens gaat het erom de positieve sfeer en kenmerkende elementen van een bedrijf te herkennen en vast te leggen, zodat u als opdrachtgever daarmee graag publiceert. Waar een bedrijf trots op is en waar veel werk vooraf voor is gedaan, moet tenslotte ook mooi en compleet in beeld worden gebracht

Nadat voor beiden alle uitgangspunten helder geworden zijn, zal tegen een eerlijke, vooraf besproken prijs, de opdracht binnen de samen vastgestelde termijn worden afgerond. Voorop staat steeds de tevredenheid van de klant, zowel op de korte als op de lange termijn. Ik zal me er bij een opdracht daarom nooit met half werk vanaf maken.


Powered by SmugMug Owner Log In