Untitled photo
Untitled photo

Aanbod voor scholen en bedrijven

Voor bijna elk bedrijf, school of instelling kan BWCpictures op vele manieren dienstbaar zijn. Denk hierbij aan bedrijfsreportages rond activiteiten en mensen op de werkvloer, registratie van evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen  of congressen. Maar ook het compleet verzorgen van de fotografie voor uw website of andere  publicatie-doeleinden, een actueel smoelenboek of de aankleding van uw bedrijf.


Aanbod voor organisaties en groepen

Neemt u als theater- of muziekgezelschap deel aan een festival of organiseert u zelf een festival, dan wilt u uiteraard dat uw activiteiten kwalitatief goed en professioneel, met oog voor detail én voor de sfeer, worden geregistreerd. U bent bij BWCpictures aan het juiste adres! Want dankzij jarenlange ervaring in theater- en concertfotografie heeft Ben Nienhuis een fijne neus voor het registreren van bijzondere momenten. Hierdoor weet hij de sfeer van uw optreden en zelfs het gehele festival treffend vast te leggen. En dit op een rustige en respectvolle manier naar artiesten en publiek.


Aanbod voor zzp'ers en makers

Voor kunstenaars, makers, creatieven en kleine bedrijfjes in de regio verzorgt BWCpictures zowel fotografie voor profilering en portfolio, alsook het ontwikkelen van een website met behulp van Smugmug (het platform waar ook deze site in is gebouwd). Ook het leveren van basismateriaal voor verdere toepassingen is mogelijk


Aanbod voor particulieren

Naast het bedrijfsaanbod, heeft BWCpictures veel te bieden voor particulieren. Portretfoto's voor in een lijst, aan de muur of op website of social media, een reportage van uw bruiloft, communie of andere feestelijke gelegenheid of een mooie tijdloze foto voor aan de wand; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kijkt u op uw gemak eens naar de verschillende voorbeelden en neem gerust contact op om uw vragen ten aanzien van de mogelijkheden te bespreken.


Limited editions (oplage maximaal 9 stuks)

Van de foto's in deze galerij, zal een gelimiteerde editie worden uitgebracht. Het betreft een wisselcollectie van verschillende stadsgezichten en decoratief beeld. Elke foto zal maximaal 9 keer worden gereproduceerd. Daarna is bestellen niet meer mogelijk want BWCpictures houdt het graag exclusief. Wacht niet te lang want OP=OP


Powered by SmugMug Owner Log In